Content image

Gunnar Helmen

myyntipäällikkö
p. +47 475 09 048
gunnar.helmen@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

LNG on meriliikenteen puhtain polttoaine

Jaa:

Nesteytetty maakaasu eli LNG on ympäristöystävällisin saatavilla oleva polttoaine meriliikenteelle. Se on nopeasti yleistymässä kustannustehokkaana vaihtoehtona uusille aluksille.

LNG täyttää kaikki tiukentuvat meriliikenteelle asetetut kansainväliset ja EU:n sisäiset päästörajat. LNG ei tuota lainkaan rikkioksidi- ja hiukkaspäästöjä ja vähentää typpioksidipäästöjä jopa 85 prosenttia.

Tarjoamme kattavat palvelut ammattitaidolla

Me Gasumilla tarjoamme luotettavat ja joustavat bunkrauspalvelut Itämerellä, Pohjanlahdella ja ARA-alueella. Aluksen tankkaus onnistuu rannikolla, rekasta tai laivasta-laivaan, aluksesi reitistä, aikataulusta ja polttoainetarpeesta riippuen. Tarjoamme myös henkilöstöllesi laadukkaat koulutukset ammattitaidolla. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Johtavana pohjoismaisena LNG-toimittajana haluamme olla kehityksen edelläkävijä ja toimimme yhdessä sidosryhmien ja asiakkaidemme kanssa parantaaksemme jatkuvasti toimintaamme.

Lue lisää LNG:n käytöstä meriliikenteessä ja tutustu laivoihimme.

Laivasta-laivaan tankkaus tuo LNG:n entistä paremmin asiakkaiden saataville

Gasum tarjoaa meriliikenteelle myös mahdollisuutta tankata LNG:ta laivasta laivaan. Merellä tapahtuva tankkaus vähentää alusten käyntejä satamassa ja tekee  liikennöinnistä joustavampaa. Bunkrauksessa laivat kiinnitetään toisiinsa erityisrakenteisilla vinttureilla nopeasti ja turvallisesti. LNG-bunkraus laivasta-laivaan on mahdollista Itämerellä, Pohjanmerellä ja Skagerrakin alueella. Gasumin käytössä oleva vahvarunkoinen alus pystyy operoimaan merialueille myös ankarina talvina. 

 

Lue lisää

Bunkraus Gasum
;