Content image

Pekka Montola

myyntipäällikkö
p. +358 400 365 167
pekka.montola@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

LNG on meriliikenteen puhtain polttoaine

Nesteytetty maakaasu eli LNG on ympäristöystävällisin saatavilla oleva polttoaine meriliikenteelle. Se on nopeasti yleistymässä kustannustehokkaana vaihtoehtona uusille aluksille.

LNG täyttää kaikki tiukentuvat meriliikenteelle asetetut kansainväliset ja EU:n sisäiset päästörajat. LNG ei tuota lainkaan rikkioksidi- ja hiukkaspäästöjä ja vähentää typpioksidipäästöjä jopa 85 prosenttia.

Tarjoamme kattavat palvelut ammattitaidolla

Me Gasumilla tarjoamme luotettavat ja joustavat bunkrauspalvelut Itämerellä, Pohjanlahdella ja ARA-alueella. Aluksen tankkaus onnistuu rannikolla, rekasta tai laivasta-laivaan, aluksesi reitistä, aikataulusta ja polttoainetarpeesta riippuen. Tarjoamme myös henkilöstöllesi laadukkaat koulutukset ammattitaidolla. Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Johtavana pohjoismaisena LNG-toimittajana haluamme olla kehityksen edelläkävijä ja toimimme yhdessä sidosryhmien ja asiakkaidemme kanssa parantaaksemme jatkuvasti toimintaamme.

Lue lisää englanniksi LNG:n ja nesteytetyn biokaasun (LBG) käytöstä meriliikenteessä ja tutustu laivoihimme.

Laivasta-laivaan tankkaus tuo LNG:n entistä paremmin asiakkaiden saataville

Gasum tarjoaa meriliikenteelle myös mahdollisuutta tankata LNG:ta laivasta laivaan. Merellä tapahtuva tankkaus vähentää alusten käyntejä satamassa ja tekee  liikennöinnistä joustavampaa. Bunkrauksessa laivat kiinnitetään toisiinsa erityisrakenteisilla vinttureilla nopeasti ja turvallisesti. LNG-bunkraus laivasta-laivaan on mahdollista Itämerellä, Pohjanmerellä ja Skagerrakin alueella. Gasumin käytössä oleva vahvarunkoinen alus pystyy operoimaan merialueille myös ankarina talvina. 

 

Lue lisää

Bunkraus Gasum