Content image

Elina Saarivuori

Sustainability Manager
p. 050 911 2668
Elina.Saarivuori@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Yritysvastuuraportti 2018

Vuoden 2018 yritysvastuuraporttimme on luettavissa verkossa ja tulostettavissa pdf-tiedostona.

Lue lisää


Yritysvastuu Gasumilla

Jaa:

Yritysvastuu ja kestävä kehitys nähdään Gasumilla kokonaisvaltaisena toimintana, joka kytkeytyy tiiviisti strategiaamme. Teemme töitä puhtaamman huomisen puolesta.  Tarjoamme energiaratkaisuja teollisuuteen, sähkön- ja lämmöntuotantoon sekä maa- ja meriliikenteeseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. 

Yhtiömme yritysvastuuteemoja ovat henkilöstö, turvallisuus, kaasun saatavuus, kiertotalous, ilmastonmuutoksen hillintä ja kestävä liiketoiminta.

Yritysvastuuraportointi

Gasumin yritysvastuusta raportoidaan sidosryhmille kansainvälisen GRI-standardin mukaisesti. Tutustu vuoden 2018 yritysvastuuraporttiimme, joka julkaistiin verkossa englanniksi.

Yritysvastuuraporttimme löydät julkaisupankissamme: 2017201620152014, 2013.

Viestimme ajankohtaisista vastuullisuuden teemoista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa ja vuosittain yritysvastuuraportissa sekä vuosikatsauksessamme.

Content image

Vastuullisuus on Gasumin strategian ytimessä

Edistämme määrätietoisesti kestävää kehitystä kiertotalouden periaattein ja tarjoamalla puhtaampia energiaratkaisuja Pohjoismaissa. Vastuullisuus on merkittävässä osassa strategiaamme ja sen merkitys keskeisenä osana kaikkea toimintaa korostuu jatkuvasti enemmän ja enemmän.

Keskon ja Gasumin yhteistyö on loistava esimerkki käytännön kiertotaloudesta

Gasum kierrättää yli 100 pääkaupunkiseudun K-kauppojen hävikiksi jääneen biohajoavan jätteen Lahden biokaasulaitokselle. Lahdesta biojätteistä tuotetaan biokaasua, joka toimitetaan Pirkka-tuotteiden valmistajille uusien tuotteiden energiaksi.

Lue lisää