Content image

Elina Saarivuori

Sustainability Manager
p. 050 911 2668
Elina.Saarivuori@gasum.com

Lisätietoja tietosuojakäytännöistämme koskien henkilötietojesi käsittelyä, oikeuksistasi ja kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi saat Gasumin tietosuojaselosteesta.

Gasum päivitti vastuullisuuden tavoitteet

Yhtiö kartoitti sidosryhmien näkemyksiä vastuullisuudesta ja päivitti vastuullisuuden tavoitteet.

 


Edistämme lasten ja nuorten liikuntaa

Gasum edistää lasten ja nuorten liikuntaa Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-toiminnan kautta. Tutustu vuoden Tähtiseuraan.


Yritysvastuu Gasumilla

Jaa:

Yritysvastuu ja kestävä kehitys nähdään Gasumilla kokonaisvaltaisena toimintana, joka kytkeytyy tiiviisti strategiaamme. Teemme töitä puhtaamman huomisen puolesta.  

Tarjoamme puhtaampaa energiaa asiakkaillemme lämmön ja sähkön yhteistuotantoon, teollisuuden tarpeisiin sekä maa- ja meriliikenteeseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Autamme asiakkaitamme pienentämään omaa hiilijalanjälkeään sekä heidän asiakkaidensa hiilijalanjälkeä.

Yritysvastuuohjelma ja raportointi

Yhtiö kartoitti sidosryhmien näkemyksiä vastuullisuudesta sidosryhmädialogin avulla ja asetti päivitetyt vastuullisuuden tavoitteet ja yritysvastuuohjelman konsernissa. 

Yhtiömme yritysvastuuteemoja ovat henkilöstö, turvallisuus, kaasun saatavuus, kiertotalous, ilmastonmuutoksen hillintä ja kestävä liiketoiminta.

Yritysvastuuohjelma on linkitetty myös yhtiön näkökulmasta keskeisiin YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, joiden saavuttamista yhtiö edistää omalla toiminnallaan.

Gasumin yritysvastuusta raportoidaan sidosryhmille kansainvälisen GRI-standardin mukaisesti. Yritysvastuuraporttimme löydät julkaisupankissamme: 201920182017201620152014, 2013.

Gasumilla on myös osana yhtiön rahoitusstrategiaa vihreän rahoituksen viitekehys (Gasum Green Funding Framework), jonka avulla yhtiö osoittaa liiketoiminnan positiivisia ympäristö- ja ilmastovaikutuksia.

Viestimme ajankohtaisista vastuullisuuden teemoista verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa ja vuosittain yritysvastuuraportissa sekä vuosikatsauksessamme.

Content image

Vastuullisuus on Gasumin strategian ytimessä

Edistämme määrätietoisesti kestävää kehitystä kiertotalouden periaattein ja tarjoamalla puhtaampia energiaratkaisuja Pohjoismaissa. Vastuullisuus on merkittävässä osassa strategiaamme ja sen merkitys keskeisenä osana kaikkea toimintaa korostuu jatkuvasti enemmän ja enemmän.

Artikkeli

Miten meriliikenteen rikkipäästöjä vähennetään?

Gasum kehittää määrätietoisesti pohjoismaista kaasuinfrastruktuuria lisätäkseen vähäpäästöisen energian tuotantoa ja jakelua myös meriliikenteen käyttöön.

Gasum on pohjoismaiden suurin LNG-jakelija ja haluamme tarjota osaamisemme kaikille meriliikenteen toimijoille, jotka harkitsevat ympäristöystävällisempiä ratkaisuja.
Content image
Artikkeli

Kiertotalous ja biokaasuntuotanto ovat keinoja torjua ilmastonmuutosta

Turun seudun puhdistamo, Gasum ja Algol Chemicals mahdollistavat yhdessä paikallisen kiertotalouden, jossa seudun jätevesistä saadaan talteen kierrätysravinteita sekä polttoainetta kaasuautojen tankkiin.

Tietoa liittyen koronavirusepidemiaan (COVID-19)

Lue lisää Sulje