Mika Wiljanen, toimitusjohtaja, Gasum

”Energiamarkkinat muuttuvat nyt nopeammin ja rajummin kuin koskaan aiemmin. Olemme Gasumilla ainutlaatuisessa asemassa palvellaksemme asiakkaitamme heidän siirtymässään kohti hiiletöntä tulevaisuutta.”

Mika Wiljanen, toimitusjohtaja

Gasum – kumppanisi energiamurroksessa

Tarkoituksemme, puhtaampi energia, on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin. Yhdessä kumppaniemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme vakaan ja luotettavan alustan, joka takaa vähähiilisen ja uusiutuvan energian toimitukset niin teollisuudelle, merenkululle kuin liikenteelle.

Me Gasumilla haluamme olla kumppanisi energiamurroksessa. Tarjoamme asiakkaillemme energiaratkaisuja ja -palveluita. Uusiutuvan energian, kuten biokaasun ja sähkön, sekä päästöihin ja riskienhallintaan liittyvien palveluiden avulla autamme asiakkaitamme kohti hiiletöntä tulevaisuutta. Maakaasu ja sen nesteytetty muoto LNG toimivat jatkossakin tärkeässä roolissa osana energiamurrosta.

Gasum strategy 2022 1200x780.png

Content image

Kohti puhtaampaa huomista

Vastuullisuus on meille pitkän aikavälin strategia. Olemme sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan niin siinä, mitä asioita teemme kuin siinä, miten niitä teemme. Sitoumuksemme YK:n Global Compact -aloitteeseen tukee tätä työtä.