Gasum vuonna 2018

Vuonna 2018 Gasum otti jälleen määrätietoisesti askeleita kohti puhtaampaa huomista. Lue lisää Gasumin taloudellisesta vuosikatsauksesta ja yritysvastuuraportista.

Tutustu

 

Gasumin Toiminnan perusta - Code of Conduct

Ohje määrittelee Gasum-konsernin periaatteet ja politiikat yhdeksi dokumentiksi, nimeltään Toiminnan perusta – Code of Conduct.Toiminnan perusta

Code of Conduct

Gasum lyhyesti

Jaa:

Olemme pohjoismainen energiayhtiö ja kaasualan ja energiamarkkinoiden paras asiantuntija. Yhdessä kumppaniemme kanssa edistämme kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta maalla ja merellä.

Tavoitteemme on, että ihmiset ja tavarat liikkuvat puhtaasti sekä maalla että merellä. Tarjoamme teollisuudelle sekä yhdistettyyn sähkön ja lämmön tuotantoon puhdasta ja kustannustehokasta energiaa sekä raaka-ainetta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. 

Autamme kumppaneitamme toimimaan energiamarkkinoilla ja tarjoamme asiantuntijapalveluita koko markkinaketjun osalta.

Pohjoismaiden johtava toimija

Olemme Pohjoismaiden johtava biokaasun tuottaja ja biohajoavien jätejakeiden käsittelijä. Edistämme kiertotaloutta käsittelemällä jätteitä, tuottamalla biokaasua ja kierrätysravinteita Suomessa ja Ruotsissa. Kehitämme määrätietoisesti ja vastuullisesti pohjoismaista kaasuekosysteemiä. Olemme pitkäjänteisesti rakentaneet kaasutankkausasemaverkostoa, joka palvelee myös raskasta kalustoa.

Tuomme Suomeen maakaasua ja olemme Pohjoismaiden suurin nesteytetyn maakaasun (LNG) jakelija. Vahvistamme LNG:n asemaa ja infrastruktuuria sekä toimitamme LNG:tä merenkulun, teollisuuden ja raskaan liikenteen tarpeeseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa EU:n LNG-strategian mukaisesti.

Yhtiömme liikevaihto oli 1 177 miljoonaa euroa vuonna 2018. Lue lisää yhtiömme tunnusluvuista.

Innostuneiden ihmisten uudistuva yhteisö

Työmme ei olisi mahdollista ilman innostuneita ja ahkeria työntekijöitämme. Gasum-konsernissa työskentelee noin 350 henkeä Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Olemme 100-prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Osakkeistamme 73,5 prosenttia on valtion omistamalla Gasonia Oy:llä ja 26,5 prosenttia suoraan Suomen valtiolla.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys nähdään kokonaisvaltaisena toimintana

Meille vastuullisuus merkitsee taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun huomioimista, joka kytkeytyy tiiviisti strategiaamme. 

Toimintamme jatkuvaa parantamista tukevat sertifioidut ISO 9001 (laatu)-, ISO 14001 (ympäristö)-, ISO 50001 (energiatehokkuus)- sekä OHSAS 18001 (työturvallisuus) -johtamisjärjestelmät.

Tutustu yritysvastuuohjelmaamme.

Tutustu Gasumin johtoon.

Content image

Mukana luomassa edellytyksiä ja elämyksiä

Sponsoroinnillamme ja yhteistyöhankkeilla haluamme edistää lasten ja nuorten liikkumista, suomalaista ja kansainvälistä osaamista niin urheilun kuin kulttuurinkin saralla ja mahdollistaa elämyksiä meille kaikille niin kotona, harrastuksissa kuin tapahtumissa.


Olga Väisänen, viestintäjohtaja, Gasum

Tutustu meihin