Gasum vuonna 2016

Askel alkeleelta kohti puhtaampaa huomista. Lue lisää Gasumin vuosikertomuksesta ja yritysvastuuraportista.

Tutustu

 

Gasumin Toiminnan perusta - Code of Conduct

Ohje määrittelee Gasum-konsernin periaatteet ja politiikat yhdeksi dokumentiksi, nimeltään Toiminnan perusta – Code of Conduct.Toiminnan perusta

Code of Conduct

Gasum lyhyesti

Jaa:

Olemme suomalainen energiayhtiö ja kaasualan paras asiantuntija Suomessa. Tavoitteenamme on yhdessä kumppaniemme kanssa edistää kehitystä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

Tuomme Suomeen maakaasua, jalostamme kotimaista uusiutuvaa biokaasua ja siirrämme ja toimitamme kaasua energiantuotantoon, teollisuudelle, kotitalouksille ja maantie- ja meriliikenteelle. Yhdessä tytäryhtiömme Skangasin kanssa kehitämme Pohjoismaista LNG-markkinaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Valtakunnallisen biokaasulaitosverkostomme ansiosta olemme Suomen johtava biokaasun tarjoaja ja biohajoavien jätejakeiden käsittelijä. Kiertotalouden edelläkävijänä jalostamme osana biokaasun tuotantoprosessia orgaanisia lannoitevalmisteita suomalaisille pelloille. Vuoden 2017 alussa ostimme ruotsalaisen biokaasutoimijan Swedish Biogas Internationalin, mikä tekee meistä Pohjoismaiden suurimman biokaasutoimijan. 

Gasum on 100 prosenttisesti valtio-omisteinen yhtiö. Osakkeista 73,5 prosenttia on valtion omistamalla Gasonia Oy:llä ja 26,5 prosenttia suoraan Suomen valtiolla.

Yhtiömme liikevaihto oli 843 miljoonaa euroa vuonna 2016. Gasum-konsernissa työskentelee noin 400 henkilöä.

Toimintamme jatkuvaa parantamista tukevat sertifioidut ISO 9001 (laatu), ISO 14001 (ympäristö), ISO 50001 (energiatehokkuus) sekä OHSAS 18001 (työturvallisuus) -johtamisjärjestelmät. Tutustu Gasumin yritysvastuuohjelmaan.

Tutustu Gasumin johtoon

Content image

Mukana luomassa edellytyksiä ja elämyksiä

Sponsoroinnillamme ja yhteistyöhankkeilla haluamme edistää lasten ja nuorten liikkumista, suomalaista ja kansainvälistä osaamista niin urheilun kuin kulttuurinkin saralla ja mahdollistaa elämyksiä meille kaikille niin kotona, harrastuksissa kuin tapahtumissa.


Olga Väisänen, viestintäjohtaja

Content image

Ski Sport Finland

Gasum on Ski Sport Finlandin pääyhteistyökumppani. Yhdessä jäsenseurojen kanssa Ski Sport Finland vastaa alppi- ja freestylehiihdon kehittämisestä, tapahtumista ja menestyksestä Suomessa.

Content image

Olympiakomitea

Gasum edistää lasten ja nuorten liikuntaa Sinettiseuratoiminnan kautta. Tuemme urheiluseuroja 15 kannustuspalkinnon kautta, joista yksi on 5 000 euron arvoinen vuoden Sinettiseurapalkinto.

Content image

Inspired in Finland

Gasum on mukana Inspired in Finland -yhteistyöohjelmassa. Savonlinnan Opperajuhlien koordinoimassa hankkeessa luovuus ja liike-elämä kohtaavat paremman työelämän puolesta.

Tutustu meihin